maanantai 8. lokakuuta 2012

Golden Rosea ja akryylivärejä

   Kuten varmasti moni muukin, minäkin tutustuin Golden Rose -merkkiin Seppälän alen takia. Yhteensä viisi lakkaa ostin silloin euron kappalehinnalla, vaikka vähän arveluttikin tuntematon merkki. Mutta näitä ostoksia ei ole tarvinnut katua! Hinnan perusteella olisi voinut olettaa ihan väärin lakkojen laadun, mutta toisin kävi. Mitä olen itse näitä lakkoja testaillut, ei minulla ole oikeastaan mitään moitittavaa. Mielestäni peittää hyvin ja tykkään siveltimestä ja koostumuksesta. Ja mattapinnasta!
   Mutta siis, tässä postauksessa on käytetty GR:n matta velvet nro 101, jonka väri kyllä osuu ja uppoaa omaan makuuni ihan täysin.







    Ah-niin-kauniit-ja-symmetriset -koristelut on tehty mustalla ja valkoisellä akryylivärillä. Ehkä parhaiten onnistu pikkurillin kynnen ristikko ja peukalon rusetti (kuva alempana). Tuli muuten todettua, että tarvitsen paljon paremman ja ohuemman siveltimen tähän hommaan. Vanha on a) liian paksu ja b) harottaa jo ihan kivasti.


En sano, että tämäkään rusetti olisi täydellinen, mutta onnistui silti kenties parhaiten

    Ennen olen kynsiä koristellut ihan vaan kynsilakoilla, mutta yhtäkkiä muistin, että minullahan onkin akryylivärejä! Pengoin meidän askartelulootasta kuuden putkilon paketin, jonka alkuperästä ei ole mitään muistikuvaa. Mutta ihan toimivia ovat ja tulipahan säästettyä rahaa.
   Huomenna muuten pääsen taas pitkästä aikaan "sivistyksen pariin" shoppailemaan ja mitään luultavammin mukaan tarttuu myös kynsilakkoja :D Kenties ostoksistakin tulee postaus huomenna tai keskiviikkona...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti