sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Musta ranskalainen manikyyri

Otsikko kertookin jo kaiken, eli ranskalainen manikyyri mustana versiona. Lisäksi lisäsin valkoisia palloja lakan rajalle. Ja sitten vielä mustia pisteitä pallojen sisälle. En osannut taaskaan lopettaa ajoissa...
Pahoittelut kuvan laadusta. Oli jo ilta, kun päätin kuvata tämän
ja oli  jo kiire toteuttamaan uusia ideoita.
   Kuvassa ainoastaan pikkurillin kynsi, koska tämä ei ollut ihan uusi lakkaus ja kaikista muista kynsistä oli jo kärjet aika kärsineet. Mutta idea se on kai kaikkein tärkein. Aluslakan virkaa toimitti Yves Rocherin Pastel Brillance, musta lakka on Rimmelin 60 seconds sarjan numero 800 Black Out ja valkoinen on Nail Designin valkoinen lakka, josta on nimi ja muut tiedot jo kuluneet pois.(Sanna Taran Nail Art & Beauty Studiosta olen tämän kuitenkin joskus tilannut.) Aluslakkaa ja mustaa lakkaa on molempia se pari kerrosta, jotta sain peittävän lopputuloksen. Black Outin vedin ihan vapaalla kädellä ja pallerot ja pisteet taiteilin nuppineulaa käyttäen.
   Itselleni ranskalainen manikyyri on yleensä hätävara, jota tulee käytetty silloin kun aika/ideat ovat vähissä. Mutta yleensä sitä tulee tuunattua tavalla tai toisella, pelkkä valkoinen ei ole ihan makuuni. Lisäksi se antaa huollitellun vaikutelman ja sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti